Dennis Lensen

Dennis Lensen, lijsttrekker Progressief Hulst. Hbo opleiding bestuurskunde politicologie afgerond, bedrijfskunde aan Erasmus universiteit Rotterdam afgerond. Sinds 2004 zelfstandig ondernemer. Vader van een gezin met drie kleine kindjes (1, 3, 5). Wordt dit jaar 40.

In de afgelopen raadsperiode vast commissielid geweest op middelen, ongeveer drie jaar vast commissielid ruimte en ingevallen als commissielid abz en samenleving. Tevens reeds twee jaar lid van de begeleidingscommissie rekenkamer.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het bouwen van een gemeente die zich dienend en zorgend naar al haar inwoners, verenigingen, bedrijven, instellingen en bezoekers opstelt én ieder van hen gelijke kansen biedt.

Lotje van Domburg

Sinds zes jaar weer woonachtig in de gemeente Hulst en ik ben 31 jaar oud. Mijn achtergrond ligt binnen de kunst (Academie voor Beeldende Vorming te Tilburg afgerond) en binnen de logopedie (HBO opleiding logopedie en audiologie te Antwerpen afgerond). Op dit moment ondersteun ik mijn vriend binnen zijn bedrijf en werk ik in loondienst bij de bakker. Daarnaast treed ik af en toe op als DJ en dit al gedurende 10 jaar. Muziek is dan ook iets waar ik me elke dag door laat boeien. Wat betreft de kunst houd ik mij hier nog heel erg graag mee bezig en dit o.a. door samen te werken met andere beeldende vormers.

Sinds ongeveer vijf jaar ben ik lid van Progressief Hulst. Wat mij boeit binnen de politiek is het opvangen van zaken waar zeker vragen over gesteld moeten worden. Het kritisch bekijken van wat er allemaal voorbij komt. Ik kom o.a. graag op voor mensen die initiatief tonen om Hulst ‘leuker en/of beter’ te maken zonder dat hier eigen belang aan te pas komt. Eigen belang is bovendien iets waar ik heel erg slecht tegen kan. Gelijke kansen voor iedereen, daar sta ik voor!

Marc de Bleijser

Ik ben 60 jaar, geboren en getogen in Hulst. Qua opleiding heb ik de Clemens-MAVO met succes doorlopen, vervolgens heb ik dit nog aangevuld met een HAVO-opleiding op het Petrus Hondius-college in Terneuzen. Daarna ben ik in dienst getreden bij Neckermann te St. Jansteen, eerst als correspondent op de afdeling Klantenservice. Na 10 jaar vond ik dat ik toe was aan iets anders en solliciteerde ik bij de afdeling Catalogusproductie. Hier heb ik in eerste instantie Duitse artikelteksten vertaald, later mocht ik ook zelf technische leveranciersteksten herschrijven naar begrijpelijk Nederlands. Na het faillissement van Neckermann ben ik 3 jaar werkloos geweest.

Momenteel werk ik als medewerker Archief bij de gemeente Hulst. Buiten de politiek mag ik graag verre reizen maken, bij voorkeur naar Thailand of Indonesië. Binnen de politiek vind ik het belangrijk dat hierin iedereen een stem krijgt, jong en oud, arm of rijk. Momenteel mag ik bij Progressief Hulst de functie uitoefenen van secretaris. Ook assisteer ik de penningmeester bij verschillende taken.

Marc de Maat

Hallo, mijn naam is Marc de Maat, ik ben opgegroeid te Graauw en sinds 1986 woonachtig te Sint Jansteen. Na de lagere school heb ik 4 jaar MAVO en daarna 2 jaar HAVO gevolgd.

In 1979 ben ik in dienst getreden bij Neckermann Postorders B.V. In 1991 heb ik de overstap gemaakt naar de horeca.

Sedertdien ben ik als bedrijfsleider c.q. gastheer werkzaam bij Chinees restaurant Paradijs te Hulst. Naast deze ben ik tevens actief in de politiek. Gedurende 8 jaar als commissielid ABZ en de afgelopen 4 jaar tevens als raadslid.

Rene van Domburg

Ondertussen gepensioneerd, daarvoor werkzaam geweest als landmeetkundige bij het kadaster, bij de huurcommissie als bouwkundige, en als laatste zelfstandig bouwkundig adviseur en bouwbegeleider. Zit ongeveer 15 jaar in de raad van Hulst, heb in die periode o.a. de camperplaatsen en de parkeerkaart vergunning voor elkaar gekregen, dat waren leuke dingen om te doen, eenvoudige oplossingen waar iedereen iets aan heeft.

Mijn grootste zorg is de verspilling van middelen door overregulering (zie de zorg) en iets te gemakkelijk bestaande zaken afbreken voor weer maar iets anders.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met mijn hobby`s: de 2cv van mijn vrouw op de weg houden, met mijn oldtimer Zundapp rondtoeren in het Zeeuws-Vlaamse en niet te vergeten met onze camper er op uit trekken voor kleine of grote reizen. Verder ben ik heel vaak te vinden in mijn werkschuurtje waaruit in de loop van de jaren een stoet van “creaties ” tevoorschijn gekomen is.

Mijn motto: voor ieder probleem kan een oplossing gevonden worden.